Superbilligt

Var på Coop Forum och de hade 75% rabatt på barnbyxor och det behövde vi eftersom de flesta brallor börjar bli för små.  Ord. pris 179 kr.
Och här kommer mina omtalade, snygga bikinis!!
29 kr styck
14,50 kr styck
14,50 kr styck
I sommar ska jag banne mig bada för första gången på flera år!

Bästa sättet att fynda

Det bästa sättet att fynda är att inte ha några speciella önskemål på vad man egentligen vill ha. Det funkar oftast bara på mellandagsrean. T ex då jag köpte en skjort-tunika och ville ha ett skärp till, då fanns det massa rea på skärp i flera butiker.

Jag brukar ofta gå in och kolla runt i hela butiken. Det är inte alltid det har skyltats med rean. Jag har funnit massa barnkläder för 29 kr på Lindex och de har oftast varit i ett hörn. De bästa fynden tycker jag inte man gör i stan. Jag har inte hittat så mycket där, men det är väl för att jag inte hänger där så mycket heller. Men om man tänker sig gallerior på utkanten av stan där det inte är lika mycket folk i omlopp där finns ju en del av dem fina kläderna kvar.
Då kom jag att tänka på att jag faktiskt har fyndat TRE bikinisar på Lindex. 4 delar à 14,50 kr och nu senast 29 kr styck. De måste jag ta bild på, de är så fina! Jag har dock inte badat på många år men det ska det bli ändring på!

Vantar och mössa

För ett tag sen hittade jag ett par vantar med långt skaft. 79.90 skulle jag aldrig betalat för dem men en tia ja det går an!
ICA Maxi
Hittade dessutom två pack vantar för 49.90, men dem betalade jag bara en tia för oxå!
Färgen ska vara lila egentligen (ICA Maxi)På Lindex för ett tag sen hittade jag en mössa för en tia. Den var tyvärr lite stor men lillen kan säkert ha den nästa säsong med.

SALEM AL FAKIR

Han borde vunnit igår.

Salem Al Fakir – Keep On Walking (Spotify-länk)

BR och Eurosko

Vi var till dr med lillen, men det var ingenting. Tog ungefär 3 minuter sen var allt klart. För besväret brukar vi alltid gå till leksaksaffären för att göra upplevelsen lite positiv. Denna gång hittade jag en tuff grej som hette Aquasand. Den var på rea för 25 kr (tjitjing, där kom vi billigt undan), ordinarie pris låg väl på ca 59 kr tror jag.
Aquasand blir som lera i vattnet MEN så fort man lyfter upp den ovan vatten så blir det till torr sand. Det är ascoolt!
Men lite messy blir det ju...
(Bordstablett från ICA Maxi 3:- *fniss*)

Jag gillar Eurosko. De kan ha jättebra rea, det har jag sett många många gånger, men tyvärr har man inte alltid råd. Igår hade de 70% på all rea. Då hittade jag ett par skor som liknar ett par skor jag fick i julklapp, men som jag lämnade tillbaka för att införskaffa mig vårskor istället. Sen fick lillen ett par PAX skor oxå. Jag hoppas de har bättre kvalitet än typ Skopunkten-skor för vi vill ha liiite fotriktiga skor. Vi brukar ha Adidas-pjucks men just nu har vi inte råd. Mina skor ord.pris 599 kr, barnskor ord.pris 299 kr. 898 kr blir 269 kr. $$$

RSS 2.0